Afspraak maken

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken bij Strengers & Dubbers Fysiotherapeuten? Vul onderstaand formulier in om je afspraak in te plannen, wij nemen vervolgens contact met je op om de datum en tijd te bevestigen.

Ter voorbereiding van de afspraak is het mogelijk om de gratis online fysio check te doen. In dit stappenplan worden jouw klachten in kaart gebracht en kunnen we gericht aan de afspraak beginnen.
Klik hier voor de online fysio check

Afspraakgegevens

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Persoonsgegevens

  * = verplicht veld

  Goed om te weten

  Afspraken kunt u met of zonder verwijzing van de arts maken. U kunt meestal binnen twee werkdagen terecht voor een eerste afspraak. Wij zijn verplicht volgens de wet om uw burgerservicenummer te controleren en in de administratie in te voeren. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan onze praktijk uw geldige identiteitsbewijs mee te brengen.

  Afspraak annuleren

  Indien u bij verhindering tenminste 1 werkdag van te voren (minimaal 24 uur), van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. In alle andere gevallen wel. Wordt uw behandeling vergoed? Lees daar alles over op onze Vergoedingen pagina.

  Vestiging gegevens

  Wolfkuilseweg 269
  6542 AA Nijmegen

  info@vitfysiotherapie.nl

  Ma-wo-do-vr 08:00 - 18:00
  Dinsdag 08:00 - 20:00
  Zaterdag in overleg