Fysiotherapiepraktijk Nijmegen Strengers & Dubbers

Fysiotherapiepraktijk Nijmegen Strengers & Dubbers is een fysiotherapiepraktijk met een lange historie. Begin jaren ’70 is de fysiotherapiepraktijk opgericht als “Fysiotherapeutisch Instituut Plouvier op de Wolfskuilseweg 157 te Nijmegen.

Eind jaren ’90 is de fysiotherapiepraktijk  door een van de huidige eigenaren overgenomen. De naam werd aangepast in  “Strengers Fysiotherapeuten Nijmegen West”. In de loop van al deze jaren zijn vele goede behandelaars en behandelmogelijkheden de revue gepasseerd. Ook het interieur van de fysiotherapiepraktijk werd geleidelijk aangepast. Van gordijntjes tussen de behandelbanken tot veel kleine behandelhokjes(-cabines) en later een klein oefenzaaltje. Het papier voor het onderzoek, de behandeling en die van de  declaraties werden geleidelijk aan vervangen door de computer. Ook werden de fysiotherapeuten steeds beter opgeleid.

In 2003 werd het duidelijk dat de toenmalige fysiotherapiepraktijk niet meer voldeed aan onze maatstaven. Veel locaties hebben wij gewikt en gewogen.

Dit heeft geresulteerd in de huidige fysiotherapiepraktijk “Fysiotherapie Nijmegen Strengers & Dubbers” aan de Wolfskuilseweg 269 te Nijmegen. Voorheen een industrieel gebouw. In 2014 hebben wij dit gebouw totaal gestript en opgeknapt. De fysiotherapiepraktijk is begin 2015 geheel vernieuwd en in  gebruik genomen. De modernste maatstaven zijn toegepast. Licht, ruimte en helderheid zijn daarbij leidend.

De patiënten ervaren de nieuwe fysiotherapiepraktijk als vriendelijk, hygiënisch, sfeervol en professioneel. Wij als fysiotherapeuten, werken opmerkelijk veel prettiger en creatiever binnen deze omgeving. De architectuur nodigt ons daarvoor uit. Daarbij doen de huidige collega’s continu kennis op, die hoort bij ‘the state of art’ binnen de fysiotherapie. De nieuwste apparatuur is nu voorhanden. En ook de zeer ruime goed geoutilleerde oefenzaal straalt rust en licht uit. Vanuit de vorige eeuw naar nu, is een hele sprong. Sleutelwoorden als inzet, kunde en professionaliteit zijn gebleven. Wij zijn erg blij met deze stap vooruit en wij merken dat de patiënten de huidige fysiotherapiepraktijk in al zijn hoedanigheid zeer waarderen. En daar gaat het om!

Grote behandelkamer

Afspraak maken
Afspraken kunt u telefonisch (024-3774734), aan de balie of online maken via de contactpagina. Dit kan met of zonder verwijzing van de arts. U kunt meestal binnen twee werkdagen terecht voor een eerste afspraak.  Wilt u graag dat wij u terugbellen? Geen probleem! Vul simpelweg uw telefoonnummer in rechtsboven op deze pagina.

Wij zijn verplicht volgens de wet om uw burgerservicenummer  te controleren en in de administratie in te voeren. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan onze praktijk uw geldige identiteitsbewijs mee te brengen.

U meldt zich tijdens het bezoek aan de balie. Wij proberen de wachttijd onder de vijf minuten te houden. Mocht de wachttijd toch uitlopen dan vragen we hiervoor uw begrip. Om een en ander vlot te laten verlopen verzoeken wij u om 5 minuten vóór uw afspraak aanwezig te zijn bij de inschrijfbalie. De medewerkers kunnen daar uw gegevens verwerken en dan bent u aansluitend op tijd voor uw afspraak met de fysiotherapeut.

Afspraak afzeggen
Indien u bij verhindering tenminste 1 werkdag van te voren (minimaal 24 uur), van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. In alle andere gevallen wel. Wordt uw behandeling vergoed? Lees daar alles over op onze Vergoedingen pagina.

Maak nu een afspraak

Snel van uw klachten af?

Contactgegevens

Wolfskuilseweg 269, 6542 AA Nijmegen

024-3774734 of 024-3739486

info@strengersdubbers.nl

  • Maandag 8:00 - 18:00
  • Dinsdag 8:00 - 20:00
  • Woensdag 8:00 - 18:00
  • Donderdag 8:00 - 18:00
  • Vrijdag 8:00 - 18:00
  • Zaterdag 8.00 - 13.00
  • Buiten deze tijden in overleg.

Maak nu een afspraak

Specialisaties

Gerbuik de navigatie hieronder of in de menubalk om onze specialismen op uw gemak te lezen. Wanneer er nog vragen zijn, voel u dan vrij even te bellen, mailen of om gebruik te maken van ons contactformulier.

Het team

Hand- en polstherapeut Job Strengers

Handtherapeut, Hand- en Polsrevalidatie, Musici, COPD, Claudicatio Intermittens in Nijmegen

Manueel therapeut Thijs Dubbers

Manueel therapeut, Sportfysiotherapie, Schouderrevalidatie, COPD en Claudicatio Intermittens in Nijmegen

Sportfysiotherapeut Tom van Veldhoven

Sportfysiotherapeut, Dansers, Musici, Somatisch Onverklaarbaar Lichamelijke Klachten (SOLK) patiënten en Chronische pijnklachten

Fysiotherapeut Floor de Jong

Osteopathie i.o., algemene fysiotherapie, aan huis patiënten, allochtonen en medisch fitness.